Skip to main content

Doeko

logo Doeko

Vanaf de oprichting in 1964 is Doeko een gereedschapsmakerij, gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoog nauwkeurige volgstempels en matrijzen.

Sinds ruim 20 jaar ontwerpt, produceert en test Doeko daarnaast ook hightech mechatronische modules en productiesystemen voor met name de Semi-Conductor, Automotive en de Verlichtingsindustrie.

Dit doen we met 50 hooggekwalificeerde medewerkers in een geklimatiseerde omgeving met ultranauwkeurige en geautomatiseerde machines.

 

Daarnaast produceren we met onze zelf vervaardigde gereedschappen en machines zeer grote aantallen onderdelen waaraan hoge eisen gesteld worden en die volledig geautomatiseerd samengesteld worden.

 

Door de ruime ervaring met volgstempels en kennis van uiteenlopende bewerkingen kunnen we met een helicopterview op het samengestelde waterstofsysteem alsook op het fijnste detail van een integraal onderdeel inzoomen. Hierdoor kunnen wij de beste productiemethoden ontwikkelen.
Daarnaast maakt onze kennis op het gebied van (gerobotiseerde) productiesystemen Doeko een ideale partner in de productieketen van uw waterstofsysteem.

In de overtuiging dat waterstof de toekomstige energiedrager is, wil Doeko zijn expertise inbrengen om zo mee te werken aan een betere wereld.

Bedrijfsinformatie
Doeko Hightech Tooling
Thomas van Heereveldstraat 1
6551 AK Weurt