Skip to main content

MTSA Technopower

MTSA Technopower ontwikkelt, ontwerpt, bouwt en onderhoudt klant specifieke apparaten, installaties en speciaal machines voor opdrachtgevers in Nederland en daarbuiten. Veelal éénmalig, van pilot tot kleine serie, of tot full scale fabriek. Door onze integratie van technologieën (instrumentatie, automatisering, procestechnologie, werktuigbouw, elektrotechniek en elektronica) en het kunnen ontwikkelen èn fabriceren onder één dak, biedt MTSA Technopower integrale- en multidisciplinaire totaaloplossingen.

Daarnaast kan MTSA hoogwaardige mechatronische onderdelen en modules leveren, gemaakt volgens klantenspecificatie. Dit kan in samenwerking met de MTSA Technopower engineeringafdelingen om door middel van ‘design to manufacture’ de integrale fabricagekosten laag te houden.

MTSA Technopower levert een bestaand portfolio aan eigen producten. MTSA Technopower zal nieuwe producten en concepten die passen bij de specifieke vraag van opdrachtgevers in onze markten in licentie en/of in eigen beheer blijven ontwikkelen en op de markt brengen.

MTSA Technopower levert service, onderhoud en upgrading aan installaties en machines. Wij streven naar fullservice dienstverlening bijvoorbeeld middels het oprichten van servicedependances op locatie.

Bedrijfsinformatie

Westervoortsedijk 67
6827 AT Arnhem
The Netherlands

[email protected]
t: +31 (0) 26 – 36 36 310
https://www.mtsa.nl