Skip to main content

Georg Fischer N.V.

Georg-fischer logo

Uw juiste aanspreekpunt voor kwalitatieve en duurzame kunststof leidingsystemen voor de productie en transport van waterstof.

Georg Fischer AG is een Zwitsers bedrijf opgericht in 1802 en telt wereldwijd ruim 15.000 medewerk(st)ers.

GF produceert kwalitatieve componenten voor hoofdzakelijk kunststof leidingsystemen in de materialen PVC-U, ABS, PVC-C, PP, PE, PVDF en PB. Hierbij kunt u denken aan buizen, fittingen, afsluiters, lasmachines, meet- en regelcomponenten, enz. Kunststof leidingsystemen zijn breed inzetbaar. Niet alleen omdat kunststof zeer chemisch resistent is, maar ook omdat het zeer geschikt is voor het transport van demi-water en gassen.

Deze producten worden ingezet in diverse applicaties in diverse marktsegmenten zoals CPI, waterbehandeling, semicon, water- en gasdistributie, enz..

Eén van deze applicaties is de productie en het transport van waterstof. Voor deze applicatie is een aantal productprogramma’s zeer geschikt om ingezet te worden:

– PE ELGEF Plus (PE elektrolasmoffen en –zadels)

– MULTI/JOINT® 3000 Plus (grootbereik koppelingen)

– PRIMOFIT (trekvaste, gietijzeren klemkoppelingen)

– PROGEF (PP-H buizen, fittingen en afsluiters)

– SYGEF (PVDF buizen, fittingen en afsluiters)

De meeste van deze productprogramma’s hebben het waterstofcertificaat KE 214.

De Nederlandse vestiging is verantwoordelijk voor alle verkoop- en marketingactiviteiten voor de Nederlandse markt. Bij Georg Fischer N.V. werken 37 medewerkers.

Bedrijfsinformatie

Lange Veenteweg 19
8161 PA Epe

contact