Skip to main content

Kapp

Wij zijn Kapp, Heat Transfer Engineers. Wij kennen niet alleen elke warmtewisselaar van binnen en buiten, maar ook de industrie in al zijn diversiteit. Als het om warmteoverdracht gaat kunnen we daardoor verder gaan dan wie dan ook. We ontwerpen, plannen, produceren en leveren. En we gaan pas weg als alles werkt.

Bij Kapp zien we het als onze missie om de energietransitie te versnellen door de processen en projecten van onze opdrachtgevers fundamenteel te verbeteren. De toepassing van de juiste technologie bij de productie van waterstofproces is niet alleen doorslaggevend voor de betrouwbaarheid van het proces, het heeft ook invloed op CAPEX én OPEX. Door een compleet scala aan warmtewisselaars hebben we voor elke fase van de waterstofproductie een passende oplossing.

De ontwikkelingen op gebied van waterstof gaan razendsnel. Zoals kennis en ervaring van andere deskundigen uit de waterstofsector voor ons essentieel is, is de kennis die wij hebben van warmteoverdracht voor de sector een onmisbare schakel. Onze benadering in deze markt is daarom: “Here to teach, here to learn”. Een filosofie die voortkomt uit het besef dat de tijd dringt, en dat we vooral sámen met andere experts uit de sector de ontwikkelingen in stroomversnelling kunnen brengen.

Bedrijfsinformatie

Veerplaat 102
3313 LJ Dordrecht

[email protected]