Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

2e Nationale Waterstofdag 17 juni 2022

17 juni 2022

€95
waterstofeconomie

Na de succesvolle eerste editie van de Nationale WATERSTOFDAG op 6 februari 2020 met als focus waterstof als multitasker, is het nu tijd voor de tweede Nationale Waterstofdag. Ditmaal met de focus op de rol van het platteland in de waterstofeconomie.

Programma

In de ochtend luistert u naar interessante keynote speakers:
Diederik Samson (kabinetschef Frans Timmermans), Sjaak van der Tak (LTO Nederland), Jop Fackeldey (gedeputeerde Provincie Flevoland), Willem Stehouwer (Toyota), Hyung-Ja de Zeeuw (Rabobank), Wouter
van den Akker (Alliander) en Chris de Visser (WUR).

In de middag kiest u uit een divers aanbod aan workshops. De workshops gaan over concrete projecten die op het platteland worden ontwikkeld, over de bijdrage die waterstof aan duurzaamheidsdoelen levert en over de verdienmodellen voor ondernemers. Tevens is het mogelijk om aan een excursie naar een unieke testfaciliteit van TNO, WUR en ACRRES deel te nemen.

Tijd

Het evenement begint om 09.00 uur en duurt tot 17.00 uur gevolgd door een borrel. De dag staat onder voorzitterschap van Andries Greiner, voormalig gedeputeerde van de Provincie Flevoland, en voorzitter van de Advisory Board ACRRES.

Deelname

  • Congrescentrum De Pijler, Ketelmeerstraat 90 in Lelystad
  • 17 Juni 2022
  • € 95,-
  • Aanmelden

Organisator

Wageningen University & Research
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Congrescentrum De Pijler
Ketelmeerstraat 90
Lelystad, 8226 JX Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie