Eindgebruikers

Binnen het Elektrolyser Makersplatform speelt het bedrijfsleven een belangrijke rol. Het zijn immers de bedrijven die de elektrolysers door toeleveranciers en systemintegrators laten ontwikkelen en afnemen. Daarom is het platform een samenwerking voor en door deelnemende bedrijven. Zij bepalen de activiteiten, prioriteiten en de fasering. Want door samen te werken versterken ze hun positie om elektrolysers te ontwikkelen en hoogwaardige technologie te leveren.

Inzicht in toeleveranciers en systemintegrators

Elektrolyser Makersplatform verbindt partijen om de productie van elektrolysers of delen daarvan in Nederland mogelijk te maken. Zo brengen wij binnen dit platform zo veel mogelijk toeleveranciers en systemintegrators in kaart. Bent u op zoek naar een partij die u kan helpen met uw elektrolyse vraagstuk? Dan brengen wij u graag in contact met de juiste partijen.

Toeleveranciers en systemintegrators
Toeleveranciers en systemintegrators elektrolysers
Toeleveranciers en systemintegrators
Toeleveranciers en systemintegrators

Matchmaking

Kijk op de bedrijvenpagina voor een totaal overzicht van toeleveranciers en systemintegrators die zijn aangesloten bij het Elektrolysermakers platform of geef uw vraagstuk aan in onderstaand formulier. Wij brengen u dan graag in contact met de juiste partij.

Bied uw vraagstuk aan in de Elektrolyser Makers Challenge

Heeft u elektrolysertechnologie nodig voor uw project? Dan is het mogelijk om deel te nemen aan onze Elektrolyser Makers Challenges. Tijdens deze challenge presenteert u als eindgebruiker uw concrete vraagstuk aan een groep vooraf geselecteerde bedrijven die tijdens de challenge hun oplossing aan u zullen pitchen.

Na deze presentaties roept u één of meerdere winnaars uit van de challenge met wie u minstens één vervolggesprek zult voeren. Het EMP NL team begeleidt u in het proces tot op het moment dat een eerste follow-up heeft plaatsgevonden. Op die manier bieden we marktkennis en een netwerk zodat u zelf verder kunt met uw project.

Challenge VOF Dogterom en VOF Van den Hoek

Op 1 december 2021 vond de Elektrolyser Makers Challenge plaats met VOF Dogterom en VOF Van den Hoek. Deze agrarische bedrijven zochten naar een oplossing waarmee ze hun duurzame ambities nog een stap verder kunnen brengen door de inzet van waterstof. Lees hier het verslag van de challenge.

Ik kom graag in contact met een elektrolyser toeleverancier