Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Waterstof spreekuur 1 september – TNO Shared Research Programma ‘Next Generation PEM”

1 september 2022 om 16:00 - 17:00

Electrolyser stack

TNO Shared Research Programma ‘Next Generation PEM” open voor maakpartijen in elektrolyser waardeketen

In een internationaal consortium werken Bekaert, Johnson Matthey, Schaeffler en TNO de komende drie jaar samen aan een nieuwere generatie PEM elektrolysers.

Dit shared research programma richt zich op het verbeteren van het technische hart van de elektrolyser, namelijk de stack.

Kosten reduceren en efficiëntie vergroten

Research topics

Het doel wat de partijen willen bereiken is om de “levelised costs” van waterstof naar beneden te brengen en de efficiëntie van de elektrolyser te doen vergroten.

Om het maximale gewenste resultaat te kunnen bereiken is dit onderzoeksprogramma open voor nieuwe bedrijven om aan te sluiten.

Aansluiten bij dit programma

Denk jij als bedrijf een meerwaarde te hebben in het optimaliseren van de meest belangrijke componenten van de elektrolyser stack?

Zorg dan dat je aanwezig bent tijdens ons maandelijkse EMP-NL spreekuur op donderdag 1 September 2022.

Hier zullen wij nader ingaan op dit onderzoeksprogramma en aangeven aan welke voorwaarden er voldaan dient te worden voor eventuele deelname.

Meer informatie

Voor meer informatie lees hier het volledige bericht: TNO and partners to work together to boost the efficiency of renewable hydrogen production | TNO

Of bekijk hier het VoltaChem filmpje van het waar binnen dit shared research programma wordt uitgevoerd: https://youtu.be/H8iX_vYQ1O0

Gegevens

Datum:
1 september 2022
Tijd:
16:00 - 17:00
Site:
https://www.elektrolysermakersplatform.nl/