Skip to main content

Op 21 en 22 september 2022 vindt in Nürnberg, Duitsland de Hydrogen Dialogue plaats. Op deze dagen komt de Beierse waterstofsector samen met nationale en internationale besluitvormers en experts uit het bedrijfsleven, politiek en de wetenschap.

NL-stand

In samenwerking met Buitenlandse Zaken, ICEP en FME zal er een NL-stand zijn om de Nederlandse sector te positioneren als belangrijke partner in de waterstof economie. Onze aanwezigheid op de Hydrogen Dialogue heeft als doel om contacten te versterken met Duitse bedrijven en branches in de waterstofsector. Dit dient als opmaat voor de Economische Missie Groene Waterstof naar Beieren, waar momenteel een nieuwe datum voor gezocht wordt in Q4 2022.

Naast promotie op de stand bieden verschillende side-events en netwerkgelegenheden volop kansen om uw bedrijf te presenteren. Ook is er een online matchmakingplatform waar je in staat bent op individuele afspraken te maken met bedrijven.

Wat bieden wij jullie:

  • Toegangsbewijs beide dagen (t.w.v. 900,00 €)
  • Mogelijkheid tot promotie op NL stand

De voertalen van de Hydrogen Dialogue zijn Engels en Duits.

Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Aanmelden:

Het aantal plekken is beperkt dus meld je zo snel mogelijk aan via bijgevoegd registratieformulier en stuur dit op naar onderstaand RVO contactpersoon. De uiterste inschrijfdatum is 2 september 2022.

 

Registratieformulier H2 Dialogue

Voor meer informatie:

Kenneth Colijn
Adviseur Duurzaamheid Internationaal
[email protected]